Szavazás
A szavazáshoz lépj be, vagy regisztrálj!
Összes
Anime
Manga
Rendszer
További hírek
Nyugdíjba megy a csapat – Köszönjük az eddigieket!
Kedves tagjaink!

Sajnos ez a pillanat is eljött. Egyszer sajnos minden véget ér. Megkérünk mindenkit már az elején, hogy tartsa tiszteletben a döntésünket! 2012-ben alakult meg csapatunk és oldalunk, a több, mint 5 év alatt sokat dolgoztunk azért, hogy a magyar Animés és Mangás közösség minõségi fordításokat kapjon, valamint angol nyelvtudás nélkül is tudja élvezni az elõbb említett kategóriák nézését, olvasását. A mai napon, 2017.05.04-én a csapat befejezi tevékenységeit. Ennek több oka van.

Sajnos Zolinak és nekem már nincs annyi idõnk erre, ami az utóbbi 1-2 évben elég aktívan megmutatkozott. Ezen sajnos nincs mit szépíteni. Jelenleg sokkal fontosabb dolgok élveznek prioritást az életünkben.

Az Animés Fansubok létezését az elmúlt 1-2 évben igencsak megnehezítették. Hazánkban egyre több Anime jogát vásárolják meg, a Nyaa oldalát felszámolták, és így tovább. Lassan már csak ott tartanánk, hogy kizárólag feliratokat tehetnénk közzé.

Sajnos számunkra már elveszett a varázs. Már 1-2 éve nem élvezzük ezt annyira, mint az elején. Mi már kinõttük ezt a világot, így 5 év után kimondjuk, hogy vége. Be kell azt is ismernünk, hogy a sok támadónak is erõsen köze van ahhoz, hogy a mi kedvünk elment ettõl. Viszont bánjuk, hogy az értelmes, kulturált környezetet többet nem tudjuk kiszolgálni.

Az oldal 2017. szeptemberéig még biztosan megmarad. Az utána lévõ sorsát nem tudjuk megmondani. Elképzelhetõ, hogy lesz egy emlékoldal, ahol a felirataink továbbra is letölthetõek lesznek. Megkérünk mindenkit, hogy ennél a hírnél NE kezdjen velünk vitatkozni! Egy korszak lezárult. Mindenkinek tiszteletben kell tartani ezt a döntést!

KÖSZÖNJÜK NEKTEK AZ EDDIGIEKET!

További kellemes szórakozást kívánunk!
Ez egy kiemelt hír, az új hírek ezen hír alatt találhatóak!
Megosztás a Facebook-on!
Rendszer
155155 hozzászólás érkezett.
Prox
2017. Aug 09.
13:09:23
Közeleg a változás
Kedves tagjaink!

Mint arról már korábban beszámoltunk, befejeztük tevékenységünket, továbbá a csapat is feloszlott. Ezek mellett, kicsit átalakulva továbbra is veletek maradunk. Errõl érkeznek most részletek.

Az oldal tárhelye 2017.09.15-én lejár, nem fogjuk meghosszabbítani. Azonban aggodalomra semmi ok, a KG nem tûnik el. Ahogyan arról korábban is hírt adtunk, lesz egy emlékoldalunk, melyben lesz fórum is, így tudjátok velünk, egymással tartani a kapcsolatot. Reméljük, azért nem fog kongani az ürességtõl. :D Mindezek mellett, az eddigi projektjeinket is az emlékoldalon találhatjátok majd meg, valamint izgalmas adatokat, információkat is.

Az emlékoldal várhatóan a szeptemberi hónap elején fog érkezni, szintén ezen a domainen (konohagakure.hu). Könnyû lesz észrevenni a váltást, hiszen teljesen más lesz a kinézete, felépítése.

Hamarosan újra találkozunk!

További kellemes szórakozást kívánunk!
Megosztás a Facebook-on!
Rendszer
55 hozzászólás érkezett.
Prox
2017. Jul 03.
10:04:00
Nem tûnünk el véglegesen...
Kedves tagjaink!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Fansub tevékenységünket véglegesen befejeztük. Örülünk, hogy sok jót kaptunk tõletek és bevallom, picit jó érzés újra hírt írni ide, és hiányzik is a dolog. Újra nem fogjuk kezdeni, de új fejleményekrõl most beszámolhatunk nektek. Kérünk titeket, a kérdések elõtt olvassátok át figyelmesen a hírt!

Nem titkolt, hogy az oldal kapni fog egy emlékoldalt. Ez az emlékoldal legkésõbb 2017.09.15-ig elindul. Az emlékoldal várhatóan ezekkel a funkciókkal lesz felvértezve:
  • A feliratainkat le lehet tölteni, az összes eddigit, továbbá a Naruto Shippuudent teljes egészében (folyamatban lesz).
  • Szeretnénk, hogy a kis közösségnek legyen lehetõsége kapcsolatot tartani, akár velünk, akár a volt tagokkal. Ezért biztosan lesz egy valós idejû Chat. A Chat moderálva lesz.
  • Egyéb tartalmak; A csapatról, a történetünk, fontosabb mérföldkövek stb...
Az emlékoldalon túl, igazából most jön a lényeg, amit már nagyon régóta tervezgettünk és szeretnénk megvalósítani. El fogjuk indítani hazánkban az elsõ teljesen automatizált, intelligens és élvezhetõ Online Naruto RPG játékát (böngészõs; hasonló a Gladiatushoz, vagy az Ikariamhoz). Már többször beszéltünk róla, hogy ebbe szeretnénk belevágni, és eldöntöttük Zolival, hogy mivel ilyen még nincs hazánkban, ezért ebbe bele fogunk vágni. A béta verzió elképzelhetõ, hogy még idén elindul. Hazánkban már voltak erre kezdeményezések, de egyik alatt sem futott komolyabb rendszer. Mi szeretnénk maradandót alkotni és kiemelkedõ játékot készíteni.

Az RPG-vel kapcsolatosan feltett kérdéseket szívesen megválaszoljuk a hozzászólásokban, azonban vannak a projekttel kapcsolatos titkok, amiket nem fogunk kiadni. Kérdezzetek bátran! :) Természetesen az emlékoldallal kapcsolatban is várjuk az ötleteket, véleményeket, javaslatokat!

További kellemes szórakozást kívánunk!
Megosztás a Facebook-on!
Anime
1515 hozzászólás érkezett.
Prox
Boruto – Naruto Next Generations 005.
Boruto – Naruto Next Generations
― 005. › A Rejtélyes Cserediák!

Megjöttünk a heti Boruto-val, amihez némi újdonság is társul, szóval kérünk mindenkit, olvassa végig a hír szövegét. Sajnos a Nyaa torrentes oldalt törölték, így nem tudjuk közzétenni a videókat ezentúl egyetlen egy projekthez sem! Ezzel kapcsolatban a hetekben lesz változás az oldalon is, így torrenteket ezentúl abszolút nem közlünk, azt viszont igen, hogy melyik verziókhoz készülnek a feliratok. A videók beszerzése így mindenkire rá van bízva. A Boruto továbbra is a HorribleSubs verziójához fog készülni.

További változás, hogy hozzászólásokban és egyéb helyeken is tilos lesz torrentes linkek megosztása. Így akit hasonló tevékenységen kapunk, azonnali végleges kitiltással jutalmazzuk.

Megkérünk mindenkit, hogy az ezzel kapcsolatos sérelmeit, fájdalmait igyekezzen magában tartani. Nem mi akartuk / akarjuk így. Ez van, ezt kell szeretni. :)

Fordította: Hocci | Lektorálta: Akashini | Idõzítette: Prox
Felirat letöltése
Online videó
A következõ megjelenõ epizódok listájához kattints ide!

További kellemes szórakozást kívánunk!
Megosztás a Facebook-on!
Anime
4848 hozzászólás érkezett.
Akashini
2017. Apr 30.
16:27:02
Dragon Ball Super 088.
Dragon Ball Super
― 088. › Gohan És Piccolo! A Mester A Tanítvány Ellen!

Várhatóan az este folyamán érkezünk a Dragon Ball Super eheti epizódjának magyar feliratával. Szokásunkhoz híven, a HorribleSubs videóihoz készítjük a magyar feliratot!
Addig is türelmeteket kérjük!

A mai rész tartalmából:
A legutóbbi részben Goku és 17 sikeresen megvédték az elrabolt állatokat, így az android, látva fõhõsünk segítõkészségét, hálája jeléül beleegyezett a tornában való részvételbe. Azonban még mindig nincs meg a teljes létszám. Vajon kik kerülnek még be a csapatba? Képes lesz-e Gohan tartani a lépést Piccoloval?

Fordította: Bobly | Lektorálta: Akashini | Idõzítette: Prox
Felirat letöltése
Online videó
A következõ megjelenõ epizódok listájához kattints ide!

További kellemes szórakozást kívánunk!
Megosztás a Facebook-on!
Anime
2727 hozzászólás érkezett.
Akashini
123...37Következő